Venüs Retro

Bu yazı Astrolog Bahar Turhan tarafından yazılmıştır.
Herkese merhabalar 🌸
Şu her yerde okuduğumuz "Venüs Retro" etkilerini bir de benim kalemimden okuyun istedim 😊
☘️18 Aralık 13.36 itibarıyla Oğlak burcunun 26 derecesinde Venüs durağan (s) konumuna başlayacak.Daha sonra 20 Aralık 13.36 itibarıyla Retro konuma geçmiş olacak.
☘️Öncelikle retro dönemlerinde hayatımızda geçmişte kalan irili ufaklı konular yeniden gündemimize gelebilir.( Helalleşme,bitirme,tamamlama enerjisi taşır.)
☘️Bir gezegen retro hareketteyken alınan kararlardan vazgeçilebilir,yarıda bırakılabilir,motivasyon kaybı yaşatabilir bizlere.
☘️Retroda gezegenler geri hareketlerine başladığı andan itibaren güçleri düşer.Temsil ettikleri konularda engeller,zorlanmalar,blokajlar ortaya çıkar.
☘️Venüs retrosunda da sosyal ilişkilerde problemler,aşk ilişkilerinde kafa karışıklığı,tartışmalar yaşanabileceği gibi; venüs aynı zamanda estetik ve finansı da temsil ettiği için yine bakım ve güzellik ile ilgili yaptığımız işlemlerde istenilen sonucu elde edemeyebiliriz,finansal anlamda da yön kaybına uğrayabiliriz.
30 Ocak 2022 tarihine kadar bu konularda özellikle biraz daha dikkatli olursak sorunsuz bir şekilde atlatabiliriz bu süreci 🙏
Sevgiler 🌸