💫7 Eylül 2021 saat 03:51 Başak Burcunda Yeni Ay

Bu yazı Astrolog Ayşegül Bozdoğan tarafından yazılmıştır.

✏️Yeni başlangıçlar için çok tatlı bir yeni ay yaşıyor olacağız. Etkisini hissetmeye başladığımız bu yeni ay sürpriz gelişmeleri de beraberinde getirecek. Oldukça sıradışı, yaratıcı, farklı, özgün, gelişime, değişime açık bir ruh hali sergilerken, yeni aya Mars - Plüto & Venüs-Jüpiter üçgen açıları eşlik edecek. Mars – Neptün karşıtlığının bize hatalar yaptıran sisli etkisinden yavaş yavaş uzaklaşırken, aşk, sevgi, güzellik, sanatsal faaliyetler, para konusunda yaklaşık on gün oldukça şanslı olacağız. Ancak gökyüzü bu şansı takıntılı olmamamız, saplantılı ruh haline kaymamamız ve geçmişte arınamadıklarımızdan arınmamız şartıyla veriyor olacak. Mars – Plüto üçgeni ise enerjimizi tavanlara çıkarırken adımlarımızı atarken bize fiziksel ve mental anlamda güç verecek.

✏️Yükselen Burçlara Göre Etkileri

♈️Yükselen Koçlar: Günlük iş hayatı, rutinler, sizin için hizmet edenler, para konularında sürpriz gelişmelere açık olun. İş konusunda yeni beklenmedik güzel haberler gelebilir. Aynı zamanda kariyer ve iş hayatı konusunda oldukça güçlü hissedeceğiniz bir dönem. Adım atmayı düşünüyorsanız tam zamanı. Dikkat etmeniz gereken tek konu saplantılı davranmamamız. Bırakamadığınız bir iş veya ilişki şansları kaçırmanıza sebep olabilir. Hayvan sahiplenme konusunda adım atabilirsiniz. İlişkiniz yok ise kalabalıklar içinde yeni bir ilişkiye başlayabilir, mevcut devam eden ilişkinizde olumlu anlamda ciddi kararlar alabilirsiniz.

♉️Yükselen Boğalar: Aşk, flört, çocuklar konusunda hayatınızın geneli ile ilgili şanslı gelişmeler sizi bekliyor. İş hayatı, günlük rutinler, kariyer anlamında karşınıza sizi zorlayacak kişiler çıkma ihtimali ya da sizin takıntılı olma ihtimaliniz olsa da şanslı olacaksınız. Ayrıca bu yerlerde karşınıza çıkan birileri ile ilişkiye başlayabilirsiniz. Uzak yerlere seyahatler, uzun eğitimler, aşk ve flört konusunda adım atarken oldukça cesur olacaksınız.

♊️Yükselen İkizler: Ailevi konular, ev alımı, arsa alımı, ebeveynler konusunda sürpriz gelişmeler yaşayabilir bu konularda adım atabilir, aileniz ile geçmişte çözemediğiniz konuları şifalandırmak konusunda çözümler üretebilirsiniz.  Eski sevgili, takıntı sevgili, takıntılı aşk konularında dikkatli olmanızı, bu kişiler ile en azından bir hafta ıssız yerlerde buluşup görüşmemenizi tavsiye ederim. İlişkiniz yok ise aşk ve flört konusunda şanslı dönemdesiniz.  Ayrıca seyahatlerde, eğitimlerde, eğitim öğretim kurumlarında aradığınız aşkı bulmanız pek muhtemel. Miras, kredi, borçlanma konusunda ise adım atmayı düşünüyorsanız uygun zamanlar.

♋️Yükselen Yengeçler: Kardeşler, eğitim, kısa seyahatler, komşular, yakın akrabalar konusunda sürpriz gelişmeler yaşayabilirsiniz. Hayallerinizi gerçekleştirmek için yeni başlangıçlar yapabilir, yakın çevrenizden destek görebilirsiniz. Beklediğiniz bir para, miras, kurumlardan ödenek, prim, ailevi kazançlar konusunda şanslı olacaksınız. Evliyseniz ya da ciddi bir ilişkiniz varsa krizler yaşanabilir. Ayrıca bu dönem açık düşmanlarınız ortaya çıkabilir ya da bu kişiler ile çatışma yaşanabilir, aile fertlerinden birisini karşınıza alabilirsiniz.

♌️Yükselen Aslanlar. Para ve kariyer konusunda sürpriz gelişmeler sizi bekliyor. Kendi paranızı kazanmak ve günlük rutinlerinizi değiştirmek konusunda güçlü adımlar atabilirsiniz. Evlilik konusunda şans sizden yana, bu konuda yakın çevrenizden destek görebilirsiniz, ilişkiniz yok ise yakın çevrenizden birisi ile ciddi bir ilişkiye başlayabilirsiniz.  İş arkadaşları, kuzenler, kardeşler ile gerilebilirsiniz, tartışmaları uzatmamakta fayda var.

♍️Yükselen Başaklar: Hayata bakış açısı, uzun eğitimler, uzun yolculuklar konularında hayatın genelini etkileyecek sürpriz gelişmeler ya da sürpriz adımlar söz konusu. Aşk konusunda farkındalık kazanmak, değişmek, dönüşmek, takıntılı, saplantılı hallerden ya da karşıdaki bu tarz kişilerden arınmak için yeterli güce ve adım atma kabiliyetine sahip olacaksınız. Aşk, ilişki, çocuklar, dış görünüş için fazla para harcanabilir abartıdan kaçınılmalıdır. Günlük rutinler, iş hayatı, para kazanma, evcil hayvanlar konusunda oldukça şanslı bir dönemdesiniz.

♎️Yükselen Teraziler: Miras, prim, beklenen paralar sürpriz bir şekilde gelebilir. Şifalanmak, değişmek, dönüşmek ve aile, kökler, genler ile ilgili bilinçaltındaki krizleri fark edip adım atmak için uygun günler sizi bekliyor. Kendinizi oldukça güzel hissedeceğiniz bu dönemde kalıcı değişiklikler yapmamanızı tavsiye ederim. Aşk, flört, çocuklar, hobiler ve yaratıcılık konusunda ise gökyüzü size şans ve bereket veriyor olacak.

♏️Yükselen Akrepler: Evlilik, ortaklıklar konusunda sürpriz başlangıçlar yapabilirsiniz, toplumsal statünüz değişebilir, yeni gruplara, derneklere, topluluklara girebilir, kalabalıklar içinde ciddi bir ilişkiye adım atabilirsiniz. Hayallerinizi gerçekleştirmek, toplum önüne çıkmak, kısa eğitimlere başlamak, kısa seyahatlere çıkmak için gerekli gücü ve enerjiyi kendinizde bulacaksınız. Ailevi konular, arsa alımı, gayrimenkul alımı ile ilgili oldukça şanslı bir dönemdesiniz. İçsel anlamda şifalanmış hissederken, kardeşler, arkadaşlar, yakın çevrenizdeki insanlar ile krizler yaşayabilir, sorunlu insanlar ile karşı karşıya kalabilirsiniz.

♐️Yükselen Yaylar: Kariyer ve günlük iş hayatı konusunda sürpriz başlangıçlar yapabilirsiniz. İş değişikliği, kariyer ile ilgili adım atmak ve kendi paranızı kazanmak anlamında gerekli gücü kendinizde bulacaksınız. Hayalleri gerçekleştirmek ve maddi konularda saplantılı olmamak şartı ile, gökyüzü size hayallerin gerçekleşmesi, maddi kazançlar, kardeşler ve arkadaşlık ilişkilerinde, kısa eğitim ve seyahatlerde bol bol şans ve  bereket veriyor olacak.

♑️Yükselen Oğlaklar: Hayat felsefesi, akademik kariyer, üniversite, uzun yolculuklar, günlük hayatta yapılan rutinler konusunda sürpriz başlangıçlar yapabiliriz. Sağlığınız ile ilgili gelişmeler yaşayabilir, hayvan sahiplenmeyi düşünebilirsiniz.  İşinizde saplantılı insanlar karşınıza çıkabilir, ya da siz takıntılı davranışlar gösterebilirsiniz. Otorite figürleri ile çatışabilirsiniz. Bu konularda akışta kaldığınız takdirde kariyer ve para konusunda şanslı ve bereketli günler sizi bekliyor olacak.

♒️Yükselen Kovalar: Miras, beklenen paralar, aile kaynakları, eşin parası, ortağın parası, prim ve ödüller konusunda sürpriz adımlar atabilirsiniz, ya da beklemediğiniz yerlerden kaynaklarınız artabilir. Bilinçaltında ise bu konular ile ilgili gerekli değişim ve dönüşüme açık olduğunuz, harekete geçebileceğiniz bir dönemdesiniz. Bilinçaltı, hayat felsefesi, spiritüel konularda ise etrafa karşı adeta din adamı gibi davranmaktan kaçınmalısınız. Ayrıca güzellik ve kariyer anlamında oldukça şanslı bir dönemdesiniz.

♓️Yükselen Balıklar: Evlilik, ortaklıklar konusunda yeni adımlar atabilir, sürpriz gelişmeler yaşayabilirsiniz. İlişkiniz yok ise arkadaşlarınızdan, yakın çevrenizden birisi ile bir ilişki başlatabilirsiniz. Mevcut ilişkinizde bir adım daha ileriye gidebilir, hayallerinizi gerçekleştirebilir, bu konuda kardeşlerinizden veya yakın çevrenizden destek görebilirsiniz. Bilinçaltı şifalanması, okült konular, değişim, dönüşüm, miras, prim, ödül ve başkalarının kaynaklarını kullanmak ile ilgili çok şanslı olduğunuz bir dönemdesiniz. Kalabalıklar içinde karşınıza bir takım saplantılı kişiler çıkabilir, bu kişiler ile kriz yaşayabilirsiniz. Akışta kalmanızda, tepki vermemenizde, çok fazla kalabalıklar içinde kalmamanızda fayda var. 

✏️Yukarıdaki yorumlar genel gökyüzü yorumları olup, kişisel haritalarımıza yaptığı açılar farklılıklar gösterir. Önemli olan kendi doğum haritalarımıza yaptığı açılardır.

Sevgiler, Ayşegül❤️